Arbre del pensament.” (2012)

Árbol del pensamiento.” (ESP).         “Tree of thought.” (ENG).

Els arbres lingüístics volen mostrar que un mateix concepte lingüístic té molts matisos, i que amb el temps alguns poden caure en cert desús, o bé sorgir-ne de nous fruit de l’evolució natural de les llengües i la funció d’aquestes de reflectir el món en què vivim. De la mateixa manera, als arbres els broten branques noves i d’altres s’assequen o s’esporguen. 

L’arbre del pensament en català és frondós, igual que els arbres lingüístics d’altres llengües romàniques. Arbres arrelats a una terra representada per la part figurativa en pedra esculpida. (CAT).

———————————————————————————————————————————————————————-

Los árboles lingüísticos quieren mostrar que un mismo concepto lingüístico tiene muchos matices, y que con el tiempo algunos pueden caer en cierto desuso, o bien surgir otras nuevas fruto de la evolución natural de las lenguas y su función de reflejar el mundo en que vivimos. De la misma manera, a los árboles les brotan ramas nuevas y otras se secan o se podan. El árbol del pensamiento en catalán es frondoso, igual que los árboles lingüísticos de otras lenguas románicas. Árboles arraigados a una tierra representada por la parte figurativa en piedra esculpida. (ESP).

Material: Alabastre i coure.  Alabastro y cobre, alabaster and copper. [110 x 66 x 49 cm]

8 thoughts on “Arbre del pensament

  1. Very good article! We are linking to this particularly great content on our site. Keep up the great writing.

  2. http://wieliczko.eu Via the incentives programs, newsletters, and free subscription programs below,
    you could secure free Shutterfly codes as well
    as various other photo book website codes that you could retrieve to obtain free picture publications.

  3. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.|

Leave a Reply

Your email address will not be published.